AFC11.cz    Povídkové fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 

Ohodnoťte tento film známkou (jako ve škole):
1
100%
 100%  [ 2 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 2

Nesmiřitelný (Unversöhnlich) - 1.film
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
„Nesmiřitelný“; Premiéra: 20. října – „Unversöhnlich“

Semir a Vicky se střetnou se zločineckou organizací z Belgie, spolu s jinými lidmi unášejí nákladní automobily. Ve spolupráci s kolegy ze sousední země musí dva inspektoři kamiony hledat. Ale lovený úder vrací…

A tady je i nove intro Cool

kód:
https://www.mojevideo.sk/video/38f30/kobra_11_intro_2022.html
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Cobra 11 fans

Odpovědět s citátem
Cobra 11 fans

Odpovědět s citátem
Za mě je to naprosto skvělý díl, jsem rád že si Semir s Vicky už tykají. Jsem moc rád, že Kobra 11 pokračuje a mám obrovskou radost, že se momentálně natáčí dalších 6 filmů. Smile
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Díl takový standard, nebylo tam nic, co by pro mě bylo zapamatovatelné Smile
Bavila mě lesbická aférka Vicky, to bych od Kobry 11 nečekala.
Pětapadesátiletý Gerkhan lovící baby na Tinderu mi přišel...er... lehce... zoufalý XD takový ztroskotanec.

Nejlepší scéna za mě byla, když si z něj na konci dělali srandu.
janbohac

Odpovědět s citátem
No....vrátí mně někdo tu hodinu a půl, kterou jsem ztratil sledováním tohoto filmu?
Mimochodem, všimli jste si té scény v restauraci na začátku filmu? Je to "vykrádačka" Bomb na 92.kilometru...
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
janbohac napsal:
No....vrátí mně někdo tu hodinu a půl, kterou jsem ztratil sledováním tohoto filmu?
Mimochodem, všimli jste si té scény v restauraci na začátku filmu? Je to "vykrádačka" Bomb na 92.kilometru...

Jako ta Semirova postelová? Very Happy
Jestli myslíš tohle (Bomby si nepamatuju), pak to není jen vykrádačka filmu, ale hyper klišé.
Taková ta scéna "On se v baru podívá na ni, ona na něj, v následující scéně si to rozdávají na záchodcích/hotelu/kdekoliv" je hodně fousatá Very Happy
janbohac

Odpovědět s citátem
Ne Semirova postelová, mám na mysli tu v restauraci. Ve filmu "Bomby na 92.kilometru" je nějaký šílenec v tom jejich motorestu, kam se chodí stravovat. Stojí na stole a v ruce drží granát, tedy jeho imitaci. Stěžuje si, že na záchodcích se nějaký prase poblilo a taky na chuť hamburgeru, který si dal. Zatímco Ingo strhává jeho pozornost, Frank se k němu přibliží a podrazí mu nohy (aspoň doufám, že jsem trefil to rozdělení rolí ve smyslu kdo udělal co). No a ten druhý kolega byl v šoku, protože narozdíl od toho, co konal, netušil, že onen granát je vlastně jen imitace a je to ve skutečnosti parfém.
A o nějakých 27 nebo 28 let to "obšlehnou".
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
janbohac napsal:
Ne Semirova postelová, mám na mysli tu v restauraci. Ve filmu "Bomby na 92.kilometru" je nějaký šílenec v tom jejich motorestu, kam se chodí stravovat. Stojí na stole a v ruce drží granát, tedy jeho imitaci. Stěžuje si, že na záchodcích se nějaký prase poblilo a taky na chuť hamburgeru, který si dal. Zatímco Ingo strhává jeho pozornost, Frank se k němu přibliží a podrazí mu nohy (aspoň doufám, že jsem trefil to rozdělení rolí ve smyslu kdo udělal co). No a ten druhý kolega byl v šoku, protože narozdíl od toho, co konal, netušil, že onen granát je vlastně jen imitace a je to ve skutečnosti parfém.
A o nějakých 27 nebo 28 let to "obšlehnou".

Díky za vysvětlení.

A není to náhodou takové to pomrkávání na fanoušky? Jako "pamatujete"? Very Happy
To zase většinou bývá relativně sympatický Smile
janbohac

Odpovědět s citátem
To je samozřejmě na každém divákovi, co si z toho odnese. Na někoho to může působit sympaticky, jiný v tom zase shledá vykrádání... Mně by každopádně bylo sympatičtější, kdyby už tehdy v té scéně účinkoval Semir a nyní, když se scéna opakuje, tak by pronesl něco jako ...jako bych tohle už zažil....

No, když už jsme u hodnocení, to co napíšu, není kritika přímo filmu, ale ten dabing mně lezl na nervy, respektive ty pasáže, kdy postavy mluvili francouzsky a přesto byly dabovány. Ta francouzština s českým přízvukem se nedala poslouchat. Všiml jsem si, že to pochopitelně není jediný případ, kde dabing takto pojali a já nechápu, co je k tomu vede... Ještě jeden postřeh na závěr - dřív to tak nebylo. Pasáže, kde postavy hovořili jiným jazykem (například italsky v americkém filmu), nechávali volně bez dabingu. Logičtější, libozvučnější.
Cobra

Odpovědět s citátem
První díl byl pro mě šok - Semir a Viky si tykají, Semir je zpět bez vysvětlení.. Ale díl jako takový byla klasická Kobra, nic neobvyklého. Až na tu délku, klidně to mohlo mít těch 45 minut. Ale i tak jednička.